Sponsor worden

Al meer dan 37 jaar organiseren wij, een groep enthousiaste jongeren uit de omgeving van Zweeloo, het gezelligste festival van Drenthe. Wat begon met een optreden van Herman Brood op een platte kar is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend festival op sportpark ’t Alterbarg. Vele grote Nederlandse namen stonden al in Zweeloo op het podium: Anouk, Di-rect, Blof, Guus Meeuwis, Ilse de Lange, Rowwen hèze en vele anderen. Vorig jaar waren de absolute blikvangers The Partysquad en Papa di Grazi.

Jaarlijks trekt Sweelpop zo’n 1500 tot 2000 toeschouwers. Het sponsoren van Sweelpop is voor uw bedrijf een ideale kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Onlangs is uit een onderzoek van Kunst & Cultuur Drenthe gebleken dat Sweelpop 26e staat op de lijst van culturele bezienswaardigheden in Drenthe en op de 5e plek in de top 10 festivallen in Drenthe! Sweelpop zet Drenthe en Zweeloo op de kaart. Sweelpop draagt bij aan het positieve gevoel dat mensen hebben bij Drenthe en in het bijzonder Zweeloo.

Wij bieden u deze kans met vijf standaard sponsorpakketen. De inhoud van deze sponsorpakketen worden toegelicht in de sponsormap, deze kunt u hier bekijken. 

Daarnaast geven we dit jaar in de weken voor Sweelpop magazine uit. Een magazine gericht op Sweelpop met informatie over onder andere het festival, de artiesten en de vrijwilligers. Er is natuurlijk ook mogelijkheid om te adverteren in het Sweelpop Magazine. Voor slechts € 35,- heeft u al een A6 advertentie!

Maar let op, de advertentieruimte in de krant is beperkt, dus wacht niet te lang!

Wilt u meer informatie of direct uw sponsoring of advertentie regelen?
Neem dan contact met ons opnemen via sponsor@sweelpop.nl