Kleintje Sweelpop

16-08-2019

Kleintje Sweelpop
 
Om de jeugd zo vroeg mogelijk bij Sweelpop te betrekken organiseren we dit jaar een ´Kleintje Sweelpop´ tijdens het optreden van de Snollebollekes. In samenwerking met de professionele medewerkers van LOL kinderopvang mogen basisschoolleerlingen van 7 tot en met 12 jaar vooraan staan tijdens het feestelijke optreden van de Snollebollekes.
Het is de bedoeling dat de kinderen om 20:15 verzamelen op de parkeerplaats van camping ‘de Knieplanden’ en ‘Zwembad Zweeloo’. Op vertoon van de toegangskaart ontvangen de kinderen een polsbandje en worden ze gezamenlijk, onder begeleiding van de medewerkers van LOL kinderopvang, lopend naar het festivalterrein gebracht. Het is NIET de bedoeling dat ouders meegaan, er zijn genoeg medewerkers aanwezig. Op het festivalterrein is een stuk afgezet, hier mogen alleen de kinderen in staan. Er worden geen andere festivalbezoekers, ouders of andere mensen toegelaten! Het optreden van de Snollebollekes begint om 20:50 en zal 30 minuten duren. Als het optreden is afgelopen worden de kinderen door de medewerkers van LOL kinderopvang teruggebracht naar de parkeerplaats van ‘de Knieplanden’ en ‘Zwembad Zweeloo’. Hier kunnen de kinderen vanaf 21:30 worden opgehaald. Het is NIET de bedoeling dat de kinderen eerder of op een andere plek worden opgehaald, dit om misverstanden te voorkomen.
De kaarten voor ‘Kleintje Sweelpop’ zijn uitsluitend te koop bij Coop Weggen in Aalden en kosten 5 euro per stuk. Zonder kaart kom je niet binnen, de kaarten zijn uitsluitend voor basisschoolleerlingen van 7 tot en met 12 jaar oud.

Heeft u vragen, neem contact op met Mark Nijenbanning, mail naar mark@sweelpop.nl

Nieuwsarchief