Artiesten Sweelpop 2023 bekend!

09-05-2023

Een groot deel van de line-up van Sweelpop 2023 is bekend!
De headliner van de aankomende editie is Flemming! Deze gepassioneerde 26-jarige is momenteel een van de grootste artiesten van Nederland. Met zijn debuutsingle Amsterdam behaalde hij al groot succes. Momenteel staan zijn hits Automatisch en Paracetamollen al geruime tijd hoog in de Top40.
Daarnaast zal Tim Akkerman met zijn band Ivy League zijn muziek ten gehore brengen in Zweeloo. Als een hechte groep touren Tim Akkerman & The Ivy League door verschillende landen. Met een veelvoud aan liedjes, deelname aan De Beste Zangers 2019, grote hoeveelheden live shows is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene! Akkeman werd tevens bekend als leadzanger en gitarist bij de Haagse band Di-rect! Jij krijgt de kans op 25 augustus te genieten van deze geweldige band!
Sweelpop wordt afgesloten met een energieke dj-act van Barry Fest! Barry Fest is bekend van onder andere de hits Vamos a la Playa en Ferry de Roze Flamingo. Hij draait regelmatig op festivals en heeft daarnaast in het voorprogamma van Snollebollekes gestaan. Jij kan bij deze fantastische dj-act zijn op 25 augustus 2023.
Royal Beat zal de rode draad van de avond vormen. Van hardstyle tot hardrock via ABBA, langs J Balvin tot Snollebollekes. Deze ultieme partyband heeft het allemaal! Vrijdag 25 augustus komen ze naar Zweeloo om Sweelpop op zijn kop te zetten!
Nieuwsarchief