Lineup 2023


Flemming

Flemming komt 25 augustus naar Zweeloo! Deze gepassioneerde 26-jarige is momenteel een van de grootste artiesten van Nederland. Met zijn debuutsingle Amsterdam behaalde hij al groot succes. Momenteel staan zijn hits Automatisch en Paracetamollen al geruime tijd hoog in de Top40.

Wil jij live genieten van deze catchy, Nederlandstalige popster? Zorg dat je erbij bent op vrijdag 25 augustus 2023!

Houd de socials in de gaten voor de start van de kaarverkoop van Sweelpop 2023!


Tim Akkerman And The Ivy League

Als een hechte groep touren Tim Akkerman & The Ivy League door verschillende landen. Met een veelvoud aan liedjes, deelname aan De Beste Zangers 2019, grote hoeveelheden live shows is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene! Akkeman werd tevens bekend als leadzanger en gitarist bij de Haagse band Di-rect! Jij krijgt de kans op 25 augustus te genieten van deze geweldige band!

Zorg dat je er bij bent!

Houd de socials in de gaten voor de start van de kaartverkoop van Sweelpop 2023!


Barry Fest

Sweelpop wordt afgesloten met een energieke dj-act van Barry Fest! Barry Fest is bekend van onder andere de hits Vamos a la Playa en Ferry de Roze Flamingo. Hij draait regelmatig op festivals en heeft daarnaast in het voorprogamma van Snollebollekes gestaan. Jij kan bij deze fantastische dj-act zijn op 25 augustus 2023.

Houd de socials in de gaten voor de start van de kaartverkoop van Sweelpop 2023!


Royal Beat

Van hardstyle tot hardrock via ABBA, langs J Balvin tot Snollebollekes. Deze ultieme partyband heeft het allemaal! Vrijdag 25 augustus komen ze naar Zweeloo om Sweelpop op zijn kop te zetten!

Staat Sweelpop al in jouw agenda?
Inforamtie over de kaartverkoop volgt op onze socials!


Jack Jarryd

Jack Jarryd zal aanwezig zijn op de 40e editie van Sweelpop! Van energieke rock n roll tot gevoelige pianoballads en hippe popmuziek, hij kan het allemaal. Jack Jarryd is onder meer bekend van de single Hot Stuff en onlangs heeft hij zijn nieuwe single Done with it uitgebracht. Wil jij zijn optreden bijwonen, koop dan snel een kaartje voor Sweelpop 2023!


Sweelpop On Stage

Dit jaar organiseert Sweelpop voor het eerste Sweelpop On Stage! 
Iedereen met een muziekaal talent kon zich opgeven en dit is in grote getale gedaan. Er is een selectie gemaakt uit alle opgave voor wie de eerste uren van Sweelpop 2023 mogen invullen. Het zijn uiteenlopende artiesten en bandjes geworden. Lisa Ploeger, Kaj Mulder, Angry Chair en Marieke Schenk zullen op het podium staan om hun talent te laten horen! Wil jij dit niet missen en deze nieuwe talenten bewonderen? Koop dan snel een kaart voor Sweelpop 2023!